Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

F1: Τραγέλαφος ξανά για την Ferrari – Ο Φέτελ συγκρούστηκε με τον Λεκλέρκ και εγκατέλειψαν!

F1: Τραγέλαφος ξανά για την Ferrari – Ο Φέτελ συγκρούστηκε με τον Λεκλέρκ και εγκατέλειψαν!

Το… γέλιο και το κλάμα μοίρασε απλόχερα για ακόμα έναν αγώνα η Ferrari.

Στο σημερινό Grand Prix της F1 της Βραζιλίας, υπήρξε για μια ακόμα φορά σύγκρουση μονοθεσίου για την Ferrari και εγκατάλειψη.

Ωστόσο αυτήν την φορά όχι με κάποιον οδηγό άλλης ομάδας, αλλά μεταξύ των… δύο οδηγών τους! Σαρλ Λεκλέρκ και Σεμπάστιαν Φέτελ βρέθηκαν πολύ κοντά στον 66ο γύρο, με τον Γερμανό να προσπαθεί να προσπεράσει τον Μονεγάσκο.

Ο Φέτελ έκανε μια μικρή κίνηση για να εξασφαλίσει το ελάχιστο προβάδισμά του λίγο πριν φτάσει η στροφή, κι έτσι οι ρόδες τους βρήκαν μεταξύ τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθούν και να βγουν εκτός και τα δύο μονοθέσια, οι δύο οδηγοί να εγκαταλείψουν και η Ferrari να αποσυρθεί από τον αγώνα.

Δείτε την σύγκρουση

Αυτό ήταν ακόμα ένα Grand Prix (και ένα ακόμα πρωτάθλημα) που η Ιταλική ομάδα δεν κάνει τίποτα απολύτως και βλέπει την “πλάτη” της Mercedes, η οποία είναι ήδη πρωταθλήτρια.

Οι τρεις συνεχόμενες νίκες των Τιφόζι πριν λίγο καιρό (2 ο Λεκλερκ, μία ο Φέτελ) έδωσε κάποια ελπίδα στους φανς, ωστόσο η Ferrari… φρόντισε γρήγορα να τις πετάξει στον γκρεμό, είτε με εγκαταλείψεις λόγω προβλημάτων στο μονοθέσιο, είτε με συγκρούσεις και λάθος στρατηγικές στον αγώνα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις