Site icon NewsIT

Φοβερό τατουάζ με τον Κόμπι και την κόρη του από πρώην συμπαίκτη του στους Λέικερς (pics, vid)

15.08.2020 | 18:18
Φοβερό τατουάζ με τον Κόμπι και την κόρη του από πρώην συμπαίκτη του στους Λέικερς (pics, vid)

Ο Κόμπι Μπράιαντ κι ο Ματ Μπαρνς έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο NBA, περνώντας από… εχθροί στο γήπεδο, σε συμπαίκτες και φίλοι, με τον δεύτερο να έχει πλέον τον “Black Mamba” για πάντα στο σώμα του, μέσα από ένα φοβερό τατουάζ.

Μπράιαντ και Μπαρνς πρωταγωνίστησαν σε μία θρυλική στιγμή για τον αδικοχαμένο σούπερ σταρ του NBA, όταν δεν αντέδρασε καθόλου σε μία προσπάθεια του τότε παίκτη των Κλίπερς να του πετάξει την μπάλα στο πρόσωπο.

https://twitter.com/Ballislife/status/1236311634282516481

Η “σκληράδα” στις μεταξύ τους μονομαχίες στο παρκέ όμως, ήταν αυτές που αργότερα οδήγησαν τον Μπράιαντ να τηλεφωνήσει στον Μπαρνς για να τον πάρει στους Λος Άντζελες Λέικερς ως συμπαίκτη του, με τους δυο τους να γίνονται και καλοί φίλοι στη συνέχεια.

Ο “Black Mamba” μάλιστα βρέθηκε λίγο πριν πεθάνει καλεσμένος και στο podcast του Μπαρνς “All the Smoke”, στη δεύτερη καριέρα του γκαρντ και των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ως αναλυτής του NBA.

Kobe Bryant | Ep 11 | Barnes’ Ball Fake, Shaq & Lakers, Michael Jordan | ALL THE SMOKE Full Podcast

Κάπως έτσι, ο συγκλονιστικός θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ επηρέασε σε τεράστιο βαθμό και τον Μπαρνς, ο οποίος θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον συμπαίκτη και φίλο του, κάνοντας ένα φοβερό και τεράστιο τατουάζ στο πόδι του με τον Κόμπι και την κόρη του Τζίτζι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version