Η ΠΑΕ ΑΕΚ απολογήθηκε στον αθλητικό δικαστή της Super League, για το περιστατικό με τον Στεφάν Λανουά στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.
Η υπόθεση εκδικάστηκε την Παρασκευή (24.10.2025) το πρωί. Την Ένωση εκπροσώπησαν οι δύο δικηγόροι της ομάδας, Χάρης Γρηγορίου και Αλέξης Αλεξίου, με τον πρώτο να ζητάει την απαλλαγή της Ένωση από τις κατηγορίες και τον δεύτερο να δηλώνει χαρακτηριστικά πως το όλο σκηνικό “είναι σχεδιασμένο από τον Λανουά για να τιμωρηθεί η ΑΕΚ”.
Λίγες ώρες μετά, η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι οι “κιτρινόμαυροι” απαλλάχθηκαν από τον αθλητικό δικαστή, για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
“Από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, νομίμως εκπροσωπούμενης, διότι στις 19-10-2025 στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκφωνήθηκαν υβριστικού περιεχομένου φράσεις κατά του κ. Στεφάν Λανουά, προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ” αναφέρεται από την Ομοσπονδία.
