Site icon NewsIT
19:04 Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2025

Η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Λάζαρο Ρότα για την ανανέωση του συμβολαίου του

Συναντήθηκε με τον Μάριο Ηλιόπουλο ο διεθνής μπακ και οι εκπρόσωποί του

Ο Ρότα σε αγώνα της ΑΕΚ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Λάζαρος Ρότα αναμένεται να παραμείνει παίκτης της ΑΕΚ και τα επόμενα χρόνια, αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, είχε προσωπικά επαφή με τον Λάζαρο Ρότα και τους εκπροσώπους του, όπου και συζητήθηκε η πρόταση της Ένωσης στον διεθνή μπακ, για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει προσφέρει διπλασιασμό αποδοχών στον Ρότα για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, η οποία ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να είναι θετικός. Ως εκ τούτου, θεωρείται πλέον θέμα χρόνου να πέσουν και οι υπογραφές, για να ανακοινωθεί η παραμονή του στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version