Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η επόμενη ημέρα του μπασκετικού Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με πικρή γεύση για τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν σημαντικά θέματα μπροστά τους αφού τα συμβόλαια των Σπανούλη, Χάινς και Λο έληξαν.

Η χρονιά για τον Ολυμπιακό είναι επιτυχημένη αν και η γεύση που άφησε στους φίλους της ομάδας η ολοκλήρωσή της, ήταν πικρή.

Οι ερυθρόλευκοι μείωσαν το μπάτζετ σε σχέση με πέρυσι και κατάφεραν να κατακτήσουν τη δεύτερη συνεχόμενη Ευρωλίγκα τους και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Ο τρόπος που χάθηκε το πρωτάθλημα αφήνει αρκετές απορίες για το τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Η τιμωρία από τον Αθλητικό δικαστή αναμένεται να είναι βαριά και θα στοιχίσει αρκετά στους Αγγελόπουλους.

Οι ισχυροί άντρες της ΚΑΕ έχουν να διαχειριστούν ένα “καυτό” καλοκαίρι. Τα συμβόλαια των Σπανούλη, Χάινς και Λο είναι αυτά που ενδιαφέρουν περισσότερο.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων είναι μήλον της έριδος για πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες αλλά ο ίδιος φαίνεται ότι προτιμά να παραμείνει στην Ελλάδα. Όλα θα εξαρτηθούν από την πρόταση που θα του καταθέσει ο Ολυμπιακός. Αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο έναντι 2,4 εκ. ευρώ το χρόνο.

Ο Χάινς είναι ο πιο αδικημένος παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης αφού οι απολαβές του είναι 350.000 ευρώ ετησίως. Για να μείνει ο Αμερικανός θα χρειαστεί να του γίνει μεγάλη αύξηση.

Ο Έισι Λο ενδιαφέρει πολλές ομάδες και για να παραμείνει στο λιμάνι θα χρειαστεί να πάρει πάνω από 1 εκ. ευρώ.

Ελεύθερος μένει και ο Πέρο Άντιτς. Ο Σκοπιανός έχει μεγάλο συμβόλαιο και ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να του προσφέρει τα ίδια χρήματα. Η λογική λέει ότι θα αποχωρήσει.

Πάουελ και Γκετσεβίτσιους αναμένεται να αποχωρήσουν ενώ για τον Σερμαντίνι οι πιθανότητες είναι 50-50.

Πρίντεζης, Παπανικολάου, Σλούκας, Μάντζαρης, Κατσίβελης, Μαυροειδής και Γεωργάκης έχουν συμβόλαιο και λογικά θα μείνουν ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τον Περπέρογλου στο συμβόλαιο του οποίου υπάρχει οψιόν ανανέωσης.

Ομπράντοβιτς: Τρισευτυχισμένος που πήρε το πρωτάθλημα η ομάδα μου

Αποθέωση με “σκούπες” από 3000 φίλους του Παναθηναϊκού (VIDEO)

Γης μαδιάμ το ΣΕΦ: εικόνες ντροπής στον 3ο τελικό της Α1 μπάσκετ (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Η στιγμή που Μπαρτζώκας, Χάινς συγχαίρουν τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό (VIDEO)

Πρωτάθλημα μες στο Παλέ ο Παναθηναϊκός! – Επέστρεψε στον θρόνο του Γιαννακόπουλος: Περιμένω να τηρηθούν οι νόμοι για τα αίσχη

Σπανούλης: “Γαμώ τον αθλητισμό μου”! – Παπανικολάου: “Έσφαξαν το μπάσκετ”

Λάσμε: Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει

Μαθήματα πολιτισμού από Μπαρτζώκα, Τόμιτς, Λο και Χάινς

Η καφρίλα νίκησε ξανά – “Ζούγκλα” το ΣΕΦ (VIDEO)

Έσπασαν κάμερα στο ΣΕΦ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε