Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η στιγμή που Μπαρτζώκας, Χάινς συγχαίρουν τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό (VIDEO)

Η στιγμή που Μπαρτζώκας, Χάινς συγχαίρουν τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό (VIDEO)

Πάντα, η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Παρά τα όσα έγιναν ξανά σε ελληνικό γήπεδο, ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού απέδειξαν πως ξέρουν να χάνουν και συνεχάρησαν τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό.

Είναι από τις στιγμές που κάνουν όποιον τις βλέπει να σκέφτεται: ναι, αυτό είναι αθλητισμός.

Αθλητισμός είναι ό,τι έγινε στο παρκέ του ΣΕΦ μέχρι 1:27’’ πριν το τέλος του τρίτου τελικού της Α1. Αθλητισμός είναι και ό,τι έγινε στα αποδυτήρια, όταν ο προπονητής του ηττημένου και μάλιστα με 3-0 Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας και οι Κάιλ Χάινς, Έισι Λο και Μίλαν Τόμιτς βρέθηκαν στα αποδυτήρια του «αιώνιου» αντιπάλου, νικητή και νέου πρωταθλητή Παναθηναϊκού για να δώσουν συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Λίγα λεπτά πριν, ο Παναθηναϊκός είχε στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας με δυο νίκες στο Φάληρο, σμπαραλιάζοντας το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού και κατακτώντας το πρωτάθλημα με sweep ή… σκούπισμα, δηλαδή χωρίς να χάσει ούτε ένα ματς.

Παρά την πίκρα, πάρα τη στενοχώρια, οι τέσσερις «ερυθρόλευκοι» πήγαν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και έδωσαν συγχαρητήρια στους νικητές. Ήταν ακόμη ένα μάθημα προς όσους θέλουν κάτι να μάθουν.

Αλλά όταν μιλάμε για κάφρους που τα σπάνε και γίνονται αιτία να διακοπεί ένα παιχνίδι εις βάρος της ομάδας τους, τότε ελπίδα δεν υπάρχει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτάθλημα μες στο Παλέ ο Παναθηναϊκός! – Επέστρεψε στον θρόνο του

Γιαννακόπουλος: Περιμένω να τηρηθούν οι νόμοι για τα αίσχη

Σπανούλης: “Γαμώ τον αθλητισμό μου”! – Παπανικολάου: “Έσφαξαν το μπάσκετ”

Λάσμε: Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει

Μαθήματα πολιτισμού από Μπαρτζώκα, Τόμιτς, Λο και Χάινς

Η καφρίλα νίκησε ξανά – “Ζούγκλα” το ΣΕΦ (VIDEO)

Έσπασαν κάμερα στο ΣΕΦ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε