Λίγη ώρα μετά την καταγγελία, κατά του Κέντρικ Ναν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στον τρίτο τελικό του ΟΑΚΑ, κάνοντας λόγο για διπλή επίθεση στον Γιώργο Μπαρτζώκα, καταγγέλλοντας έτσι την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει διπλή επίθεση στον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα, τόσο στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και στο τέλος του game 3 των τελικών της GBL, δημοσιεύοντας και σχετικό βίντεο. Οι Πειραιώτες ζητάνε να γίνει πιστοποίηση των προσώπων και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε καταγγελία εναντίον της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για διπλή επίθεση στον Γιώργο Μπαρτζώκα, τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο τέλος του αγώνα.
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) June 7, 2025
Πιο συγκεκριμένα, στο ημίχρονο άνθρωπος που καθόταν δίπλα στη φυσούνα του γηπέδου τον έσπρωξε, ενώ ένας ή μια ακόμα… pic.twitter.com/j1nKSw28Fm
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η ανακοίνωση των “ερυθρολεύκων”
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε καταγγελία εναντίον της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για διπλή επίθεση στον Γιώργο Μπαρτζώκα, τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο τέλος του αγώνα.
Πιο συγκεκριμένα, στο ημίχρονο άνθρωπος που καθόταν δίπλα στη φυσούνα του γηπέδου τον έσπρωξε, ενώ ένας ή μια ακόμα φαίνεται ότι του κάνει άσεμνη χειρονομία.
Στο τέλος του αγώνα και ακριβώς στο ίδιο σημείο, αντικείμενο εκσφενδονίστηκε προς το μέρος του προπονητή του Ολυμπιακού.
Όλα τα βίντεο είναι στη διάθεση της ελληνικής αστυνομίας, από την οποία ζητήθηκε να γίνει πιστοποίηση των προσώπων και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και προς την ελληνική δικαιοσύνη βάσει του αθλητικού νόμου.