Site icon NewsIT

“Η Χιμνάσια Χουχούι καλεί Ιμπαγάσα”

29.12.2012 | 11:39
“Η Χιμνάσια Χουχούι καλεί Ιμπαγάσα”

Σενάρια που κυκλοφορούν στην Αργεντινή, θέλουν τον Αριέλ Ιμπαγάσα του Ολυμπιακού να αποτελεί στόχο της Χιμνάσια Χουχούι και μάλιστα οι επαφές να είναι προχωρημένες

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν (Ιούνιο 2013), ωστόσο όπως αναφέρει η αργεντίνικη ιστοσελίδα, είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Χιμνάσια Χουχούι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της “La Voz de Jujuy” αναφέρει:

“Μετά από πολλές κλήσεις του Μάριο Γκόμες, ο Αριέλ Ιμπαγάσα μπορεί να γίνει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Χιμνάσια Χουχούι το 2013. Υπενθυμίζεται ότι ο Σούπερ Μάριο είχε συνεργαστεί με τον “Κάνιο” στη Λανούς, προτού ο δεύτερος μετακομίσει στην Ευρώπη.

Ο έμπειρος χαφ είναι 36 ετών και διαθέτει μία τεράστια καριέρα στην Γηραιά Ήπειρο σε ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Βιγιαρεάλ. Τελευταία του ομάδα είναι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, όπου έχε κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Ιμπαγάσα έχει πνεύμα νικητή και έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στην καριέρα του. Ο παίκτης έχει απαντήσει στις κλήσεις του Μάριο Γκόμες, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πιέρ Μπάριος, έναν παλιό γνώριμο του”.

Διαβάστε ακόμα…

Αρχές Ιανουαρίου οι εξελίξεις με Τζεμπούρ – Τοροσίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version