Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηρακλής Μεταξάς: «Ντράπηκα για τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα, κάθε οπαδός θα έκανε το ίδιο με εμένα»

Ηρακλής Μεταξάς: «Ντράπηκα για τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα, κάθε οπαδός θα έκανε το ίδιο με εμένα»
Intime.gr

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1, με τον προπονητή των Αρκάδων, Ηρακλή Μεταξά να… στέκεται μετά τη λήξη του αγώνα και στην υποδοχή -με αποδοκιμασίες και συνθήματα- που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της πρώην ομάδας του.

Ο Ηρακλής Μεταξάς θέλησε να απαντήσει μέσω των δηλώσεών του στους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω της… υποδοχής που είχε στους “Ζωσιμάδες”.

Μιλώντας λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης -και στην κάμερα της NOVA– ο Ελληνογερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του αναφορικά με την επιστροφή του στην έδρα της περσινής του ομάδας, λέγοντας αρχικά πως “πλέον βρίσκομαι σε άλλη ομάδα”, ενώ στη συνέχεια έριξε την… μπηχτή του: “Φαίνεται πως ο κόσμος ξεχνάει εύκολα», ανέφερε, εννοώντας την περσινή σεζόν με τον «Άγιαξ της Ηπείρου”.

Οι δηλώσεις του Ηρακλή Μεταξά για το συγκεκριμένο θέμα συνεχίστηκαν και κατά τη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης ανέφερε πως κάθε οπαδός που τον έβρισε σήμερα, θα έπαιρνε την ίδια απόφαση με αυτόν, δηλαδή θα άφηνε τους Ηπειρώτες για τους Αρκάδες.

«Ό,τι ήταν να πω το είπα, κάθε ένας που τραγούδησε σήμερα όλες αυτές τις αηδίες, τα χυδαία σλόγκαν, θα έκανε ακριβώς το ίδιο που έκανα κι εγώ και σ’ αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος. Είχαμε μια υπέροχη χρονιά πέρυσι, τους αγάπησα, αλλά σήμερα ντράπηκα γι’ αυτόν τον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις