Site icon NewsIT
18:52 Κυριακή 29 Μαΐου 2011

“Κλεισμένο” από τον ΠΑΟΚ θεωρούν τον Μπόλονι οι Ρουμάνοι

Ο δικέφαλος του βορρά αναζητεί τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας και φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στον Λάζλο Μπόλονι.

“Κλεισμένο” από τον ΠΑΟΚ θεωρούν τον Μπόλονι οι Ρουμάνοι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Ρουμανία ο 58χρονος προπονητης θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Λανς και ο πιθανότερος προορισμός του θα είναι η Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα η Prosport αναφέρει: “Ο Μπόλονι αφήνει τη Γαλλία και είναι κοντά σε ομάδα του Γιουρόπα Λιγκ, η οποία διαθέτει το πλέον φανατικό κοινό στην Ελλάδα. Είναι κοντά στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έμεινε χωρίς προπονητή, τερμάτισε 4ος στο πρωτάθλημα και δεύτερος στα πλέι-οφ έναν βαθμό πίσω από τον Παναθηναϊκό.”

Από την πλευρά τους πάντως οι Γάλλοι έχουν διαφορετική πληροφόρηση αφού λένε ότι ο Μπόλονι θα έχει δελεαστική πρόταση από την Μαρσέιγ που ψάχνει και αυτή προπονητή.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version