Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σοκαρισμένος ο πλανήτης από την είδηση του θανάτου του νεογέννητου γιού του – Μένει εκτός του Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ;

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σοκαρισμένος ο πλανήτης από την είδηση του θανάτου του νεογέννητου γιού του – Μένει εκτός του Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ;
Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βιώνει ένα βαρύ πένθος. Σαν «βόμβα» έπεσε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα -και όχι μόνο- η είδηση του θανάτου του αγοριού του, από τα δίδυμα που εγκυμονούσε η σύντροφος του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες. Τι θα γίνει στο αποψινό (19.04.2022 / 22:00) Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η οικογένεια του, ζουν τραγικές στιγμές εδώ και λίγες ώρες. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό μέσω των social media πως η Τζορτζίνα Ροντρίγκες -που ήταν έγκυος σε δίδυμα- έχασε το ένα από τα δύο της παιδιά κατά την ώρα της γέννας.

Το αγόρι από τα δίδυμα «έσβησε», με το κοριτσάκι να ζει και να είναι η μοναδική είδηση που μπορεί να απαλύνει κάπως τον πόνο του ζευγαριού.

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας.

Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν.

Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή.

Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», ανέφερε ανάρτηση που «ανέβηκε» στα social media του Κριστιάνο Ρονάλντο και έφερε και την υπογραφή της Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Οι πάντες πήραν μια μεγάλη ανάσα για να.. επεξεργαστούν τη σοβαρότητα της είδησης και στη συνέχεια το ίντερνετ γέμισε με την ανακοίνωση του ηγέτη της εθνικής Πορτογαλίας. Την ίδια στιγμή, τα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα στήριξης προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Ακολούθησε… σιγή. Αυτή τη στιγμή, παραμένουν ακόμα άγνωστες οι συνθήκες υπό τις οποίες «έφυγε» από τη ζωή το βρέφος. Η ενημέρωση είναι ανύπαρκτη, με τους πάντες να σέβονται -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- το αίτημα του ζευγαριού.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει και το θέμα της παρουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν απόψε την Λίβερπουλ και δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το εάν ο Πορτογάλος θα αγωνιστεί στο «Άνφιλντ».

Το μοναδικό… ίχνος είδησης που μπορεί να πέρασε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενόψει του αποψινού αγώνα, είναι η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από την φωτογραφία – προαναγγελία του ντέρμπι.

Στο ποστάρισμα της ομάδας έχει μπει μπροστά ο Μπρούνο Φερνάντες, ενώ ο Πορτογάλος «αστέρας» απουσιάζει εντελώς από την φωτογραφία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις