Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης θα κάνει -πιθανότατα- και το νέο του ντεμπούτο με το “τριφύλλι”, στην αναμέτρηση κυπέλλου με τον Κισσαμικό.
Πέρα από τον Κλωναρίδη, στην αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει ο Μολέδο. Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι Μπεργκ, Λέτο, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί και Τελάντερ, αφού το 3-0 του πρώτου αγώνα έχει δώσει ισχυρό προβάδισμα στο “τριφύλλι”.
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέδο, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Χουλτ, Ρέις, Ρινάλντι, Κλωναρίδης, Μίγγος, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Μπουζούκης.