Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μάικ Μπράουν για Σάσα Βεζένκοφ: «Πρέπει να γίνει καλύτερος, δεν ξέρω ακόμη αν θα είναι στο ροτέισον»

Μάικ Μπράουν για Σάσα Βεζένκοφ: «Πρέπει να γίνει καλύτερος, δεν ξέρω ακόμη αν θα είναι στο ροτέισον»
ΦΩΤΟ Reuters

Δύσκολο θα είναι το ξεκίνημα της σεζόν για τον Σάσα Βεζένκοφ στο NBA, αφού ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μπράουν, έδειξε να μην έχει πειστεί ακόμη για τη βοήθεια που μπορεί να του προσφέρει ο Ελληνοβούλγαρος φόργουορντ.

Ο Μπράουν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον Βεζένκοφ και την παρουσία του στους Σακραμέντο Κινγκς και τόνισε ότι θα βρίσκεται αρχικά μεταξύ δεύτερης και τρίτης πεντάδας στην ομάδα του, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να γίνει καλύτερος μέσα από τις προπονήσεις.

Οι δηλώσεις του Μπράουν για τον Βεζένκοφ

Έπαιξε καλά στην επίθεση, βελτιώνεται και εμείς δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα. Ίσως βάλουμε τον Βεζένκοβ στη δεύτερη και τον Ντουάρτε στην τρίτη πεντάδα. Πιθανότατα δεν θα πειράξουμε την αρχική πεντάδα, όμως τη δεύτερη και την τρίτη μπορεί να τις αλλάξουμε ανά πάσα στιγμή.

Ο Σάσα έχει δείξει την ευελιξία του στην επίθεση, αυτά που περιμένει ο κόσμος από εκείνον τη φετινή σεζόν. Δεν ξέρω ακόμη αν θα είναι στο rotation στο ξεκίνημα της κανονικής περιόδου, πρέπει να γίνεται καλύτερος με κάθε ευκαιρία που παίρνει στην προπόνηση και στους αγώνες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις