Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη – Καρολίνα Μούχοβα 0-2: Αποκλεισμός «σοκ» στην πρεμιέρα του Roland Garros

Μαρία Σάκκαρη – Καρολίνα Μούχοβα 0-2: Αποκλεισμός «σοκ» στην πρεμιέρα του Roland Garros
Reuters

Για δεύτερη σερί χρονιά, η Καρολίνα Μούχοβα απέκλεισε την Μαρία Σάκκαρη στο Roland Garros. Η Τσέχα τενίστρια νίκησε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 2-0 σετ και την… πέταξε εκτός του γαλλικού Grand Slam, από τον πρώτο γύρο του (την περασμένη σεζόν είναι γίνει στο δεύτερο).

Δεν μπορεί να την “λυγίσει” στο Παρίσι! Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε 2-0 σετ από την Καρολίνα Μούχοβα και έμεινε εκτός συνέχειας Roland Garros από την Τσέχα, όπως συνέβη και στο περσινό Grand Slam.

Η αθλήτρια από την Τσεχία θα βρει απέναντί της στη συνέχεια την Νάντια Ποντόροσκα από την Αργενβτινή (νο101 στον κόσμο), η οποία νωρίτερα επικράτησε με 2-0 της Γαλλίδας, Τζέσικα Πονσέ.

Το πρώτο σετ είχε μεγάλη αγωνία και κρίθηκε στο τάι μπρέικ μετά από 68 λεπτά. Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε στο 3-0 στα game κάνοντας πρώτη break, για να χάσει στη συνέχεια τρία σερί game και να δεχθεί την ισοφάριση (3-3) από την Μούχοβα. Οι δυο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 5-5, με την Τσέχα αθλήτρια να κάνει το break για το 6-5. η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έστειλε το πρώτο σετ να κριθεί στο τάι μπρέικ, σπάζοντας το σερβίς της αντιπάλου της, με την Τσέχα όμως να το κατακτά με 7-5.

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε με break στο δεύτερο σετ (1-0) και έφτασε και στο 2-0. Η Καρολίνα Μούχοβα όμως “έσπασε” το σερβίς της αντιπάλου της και μάλιστα πήρε και το προβάδισμα (3-2, 4-3 και 5-4).

Στο κρίσιμο 10ο game η Μαρία Σάκκαρη έκανε διπλό λάθος σε σερβίς στο 30-30, αλλά αντέδρασε και έκανε το 5-5. Η Μούχοβα έφτασε με δυσκολία στο 6-5 και τελικά πήρε το σετ με 7-5 και τη νίκη.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις