Αθλητικά

Μαρινάκης: Σύντομα μπορεί να είναι κοντά μας ο Φορτούνης!

Με την ατάκα αυτή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προανήγγειλε την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού του Αστέρα Τρίπολης, χωρίς πάντως να ορίσει το πότε αυτό θα συμβεί.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέστη στην ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Πειραιά και βράβευσε τους Γιάννη Φετφατζίδη, Γιάννη Ποτουρίδη και τον Κώστα Φορτούνη. Ο τελευταίος απουσίαζε ενώ βραβεύτηκε για την παρουσία του στις μικτές ομάδες του Πειραιά.

“Σε λίγο μπορεί να είναι κοντά μας” είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφερόμενος στον Κώστα Φορτούνη ενώ εξέφρασε ακόμη μία φορά την πρόθεση του να ελληνοποιήσει τον Ολυμπιακό:

“Η πραγματική επιτυχία θα είναι να έχουμε επτά Έλληνες στην ενδεκάδα. Το έχω ξαναπεί. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, σε δύο χρόνια αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα