Site icon NewsIT
14:42 Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Με 100 προσκλήσεις ο τελικός κυπέλλου μπάσκετ!

Μπορεί να έχουμε φτάσει στο 2014 αλλά ακόμα δεν μπορούμε να διοργανώσουμε έναν τελικό κυπέλλου μπάσκετ με παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων. Από 50 προσκλήσεις θα πάρουν Παναθηναϊκος και Άρης.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αυτό ουσιαστικά αποφάσισε η αστυνομία στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του κυπέλλου μπασκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη (9/2) που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα. Ο Άρης είχε ζητήσει 1500 εισιτήρια αλλά έλαβε αρνητική απάντηση αφού “υπάρχει φόβος επεισοδίων τόσο κατά τη μετακίνηση μεγάλων μαζών οπαδών στο Ηράκλειο, αλλά και για τη συνύπαρξή τους στην ίδια πόλη και σε ένα γήπεδο όπως τα «Δύο Αοράκια» που η χωρητικότητά του δεν ξεπερνά τις 5.500”.

Τα εισιτήρια για τον τελικό θα διατίθενται σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου και θα πωλούνται με 20 και 30 ευρώ και απαραίτητα την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ενώ προσκλήσεις θα πάρουν σωματεία της Κρήτης. Παράλληλα, σε κανέναν φίλαθλο δεν θα επιτραπεί η είσοδος με διακριτικά ομάδας στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version