Site icon NewsIT

Με αέρα πρωταθλητή χειμώνα στη Λάρισα – Μέσα ο Ριέρα, έξω ο Μήτρογλου

18.12.2010 | 22:32
Με αέρα πρωταθλητή χειμώνα στη Λάρισα – Μέσα ο Ριέρα, έξω ο Μήτρογλου

Πρωταθλητής χειμώνα χωρίς να αρχίσει ο αγώνας στη Λάρισα ανακυρήχθηκε ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του Παναθηναϊκού. Ο Βαλβέρδε πήρε στην αποστολή τον Ριέρα, ενώ άφησε ξανά εκτός τον Μήτρογλου. Είδε Μανιάτη ο Νινιάδης.

Την ευκαιρία να ξεφύγουν με πέντε βαθμούς από τον Παναθηναϊκό έχουν οι “ερυθρόλευκοι” που κοντράρονται την Κυριακή με την Λάρισα.΄Οπως είναι λογικό η ήττα του αιωνίου αντιπάλου έδωσε έξτρα κίντητρο στους Πειραιώτες οι οποίοι γνωρίζουν πως αν φύγουν νικητές από τον “κάμπο” θα γίνουν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έστειλε ακόμα ένα μήνυμα στον Κώστα Μήτρογλου με την ανακοίνωση της αποστολής. Ο Έλληνας επιθετικός θα δει και αυτό το ματς από το σπίτι του σε αντίθεση με τον Άλμπερτ Ριέρα που επιστρέφει στην αποστολή κα πιθανότατα στην ενδεκάδα. Θέση βασικού διεκδικούν επίσης ο Μιραλάς και ο Πάντελιτς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πάρντο, Νικοπολίδης, Χολέμπας, Μοδέστο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Ποτουρίδης, Πάντελιτς, Ριέρα, Μπράβο.

Είδε Μανιάτη ο Νινιάδης

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον αμυντικό του Πανιωνίου είναι γνωστό και ήδη έχει ξεκινήσει η εντατική παρακολουθήση του. Ο Ανδρέας Νινιάδης βρέθηκε το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη και είδε από κοντά τον διεθνή μπακ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version