Site icon NewsIT
12:10 Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Με Μιραλάς και Μανιάτη στη Μόσχα

Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τους τραυματισμούς του και θα ταξιδέψουν κανονικά στη Μόσχα, όπου την Τρίτη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ρούμπιν Καζάν στο πρώτο ματς για τους "32" του Europa League.

Με Μιραλάς και Μανιάτη στη Μόσχα

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την τελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων επί ελληνικού εδάφους πριν την αναμέτρηση με την Ρούμπιν.

Μανιάτης και Μιραλάς ξεπέρασαν πλήρως τις ενοχλήσεις, προπονήθηκαν και ενσωματώθηκαν στην 20μελή αποστολή του Ολυμπιακού.

Το ματς, καιρού επιτρέποντος, θα γίνει την Τρίτη στις 15.00 στο παγωμένο Λουζνίσκι. Στη Αθήνα θα μείνουν οι τιμωρημένοι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ντιόγκο και οι Δασκαλάκης, Φέισα, Μόνχε.

Η αποστολή:

Κάρολ, Μέγερι, Τοροσίδης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version