Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Με “όπλο” την έδρα: Αστέρας Τρίπολης – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15)

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ του Europa League (21:15 Novasports 2, NewsIt) και θέλει να εκμεταλλευτεί την ισχυρή του έδρα, έτσι ώστε να πάει με καλές πιθανότητες πρόκρισης, στη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς .

Στη μάχη για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League ρίχνεται ο Αστέρας Τρίπολης, που υποδέχεται στις 21:15 στο “Θ. Κολοκοτρώνης” τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η δίψα για διάκριση, ειδικά μετά τον αποκλεισμό της γερμανικής Μάιντς, είναι μεγάλη στους Αρκάδες, που βλέπουν πως βρίσκονται μπροστά στη ιστορικότερη πρόκληση της ομάδας στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Απέναντί τους ωστόσο έχουν τον… κακό δαίμονα των ελληνικών συλλόγων, την πρωταθλήτρια Ισραήλ, που στο παρελθόν έχει αποκλείσει τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Για το λόγο αυτό ο Στάικος Βεργέτης τόνισε στη Συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του πρέπει πάση θυσία να μην δεχτεί γκολ.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 τους Τριπολιτσιώτες. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, με τους Λούι, Ζησόπουλο, Γκοϊάν και Παντελιάδη στην άμυνα. Ως “κόφτης” θα παίξει ο Κουρμπέλης, με τους Μουνάφο και Ουστέρο εσωτερικούς μέσους. Στην επίθεση θα είναι οι Ρόλε, Μάσα και Ντε Μπάσις. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Κιτόκο. Παπαχρήστος, Σανκαρέ, Τιέ Μπι, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Πάρα και Μπακασέτας.

Διαβάστε ακόμα…

Βεργέτης: Προτιμώ το 0-0, απ’ τη νίκη με 2-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε