Site icon NewsIT

Με Ουρτάδο στο Κύπελλο, με Φουστέρ στο ντέρμπι

26.10.2010 | 21:42
Με Ουρτάδο στο Κύπελλο, με Φουστέρ στο ντέρμπι

Παίκτες που δεν βρίσκονταν εντός εντεκάδας σε αρκετούς αγώνες, συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού, για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου ΟΠΑΠ με την Ηλιούπολη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους Νέμεθ και Μήτρογλου που έχουν μείνει αρκετές φορές εκτός αποστολής. Παράλληλα, συμπεριέλαβε τους: Γκαλίτσιο και Μοϊσές Ουρτάδο, για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της  αποθεραπείας του παίκτη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Χολέμπας, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Μήτρογλου, Ρ. Μπράβο, Νέμεθ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ριέρα, Φουστέρ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ. Ωστόσο, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Φουστέρ υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς οι εξετάσεις που έκανε σήμερα ο Ισπανός(ταλαιπωρείται από οίδιμα στον δεξί δικέφαλο), δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και την Πέμπτη θα μπεί σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Τα πράγματα δεν είναι θετικά για τον Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί μετά τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version