Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν ασχολείται κανένας από την Πολιτεία, ακούσατε και τον Ιακωβίδη» – Γιατί δηλώνει αισιόδοξος ο Πομάσκι

Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν ασχολείται κανένας από την Πολιτεία, ακούσατε και τον Ιακωβίδη» – Γιατί δηλώνει αισιόδοξος ο Πομάσκι
Reuters

Ο Μίλτος Τεντόγλου κλήθηκε να σχολιάσει παλαιότερες δηλώσεις του, σχετικά παράπονα που είχε κάνει για την στήριξη της Πολιτείας, φέρνοντας σαν παράδειγμα τα πρόσφατα λόγια του Θοδωρή Ιακωβίδη. Αισιόδοξος για θετικές εξελίξεις δηλώνει πλέον ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι.

Δεν κρύφτηκε! Ο Μίλτος Τεντόγλου φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega και πέρα από τα την μεγάλη “χρυσή” του επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κλήθηκε να σχολιάσει και την… πικρία που είχε βγάλει σε παλαιότερες δηλώσεις του, για την στήριξη της Πολιτείας στους αθλητές.

“Ισχύει ακόμα. Δεν ασχολείται κανένας. Αλλά σταμάτησα να ασχολούμαι κι εγώ. Δεν θα κάτσω να γκρινιάξω. Ακούσατε τις δηλώσεις του Ιακωβίδη, το ίδιο ισχύει για όλους”.

Click4more: Τεντόγλου – Πετρούνιας: Αποθεωτική υποδοχή στο Ολυμπιακό Χωριό και θερμή αγκαλιά των Ελλήνων Ολυμπιονικών

Ακολούθως, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης σχολίασε: “Εγώ είμαι λίγο τυχερός. Στον στίβου υπάρχουν αγώνες όπως τα Diamond League και άλλοι υψηλού επιπέδου, που από εκεί βγαίνουν κάποια χρήματα. Εγώ δεν έχω πάρει χρήματα από την Ελλάδα! Ούτε ένα ευρώ. Μόνο από την Ολυμπιακή Επιτροπή για την Ολυμπιακή προετοιμασία”.

Με τη σειρά του, ο προπονητής του Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι φάνηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια: “Εδώ και πάλα πολύ καιρό περιμένουμε κάποιες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης του αθλητισμού στη χώρα μας. Μίλησα με τον κ. Καπράλο, με τον κ. Αυγενάκη, με την Ομοσπονδία. Όλοι μου υποσχεθήκατε ότι θα φτιαχτεί το Ολυμπιακό Στάδιο, η Παιανία. Να μπορούμε να έχουμε αγωνιστικούς και προπονητικού χώρους. Αυτή τη φορά είμαι αισιόδοξος. Θα ενώσουμε όλες τις δυνάμεις. Θα περάσουμε σε άλλο επίπεδο αυτή την αντιπαλότητα, για να μπορούμε να χτίσουμε και να οργανώσουμε την επόμενη ημέρα του ελληνικού αθλητισμού.”.

Το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο των δηλώσεων του Μίλτου Τεντόγλου, από το 4:45′ του βίντεο που ακολουθεί

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις