Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μίνο Ραϊόλα: «Με πέθαναν για δεύτερη φορά σε 4 μήνες»

Μίνο Ραϊόλα: «Με πέθαναν για δεύτερη φορά σε 4 μήνες»

Η είδηση του θανάτου του Μίνο Ραϊόλα σε ηλικία 54 ετών έκανε τον γύρο του κόσμου το μεσημέρι της Πέμπτης (28/4), με τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του πλανήτη να το παίζουν ως πρώτο θέμα. Ωστόσο, πρόκειται για ένα μεγάλο φιάσκο, καθώς ο διάσημος μάνατζερ όχι μόνο ζει, αλλά έκανε και σχετική ανάρτηση στο twitter.

“Τρέχουσα κατάσταση υγείας όσους αναρωτιούνται: εκνευρισμένος που με πέθαναν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες. Επίσης, φαίνεται ότι έχω τη δυνατότητα να αναστηθώ”, έγραψε στο twitter ο Μίνο Ραϊόλα, βάζοντας τέλος στις φήμες που τον ήθελαν νεκρό.

Λίγο νωρίτερα, ο γιατρός του πασίγνωστου μάνατζερ, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, είχε δηλώσει ότι ο Μίνο Ραϊόλα δεν έχει πεθάνει και ότι μάχεται για τη ζωή του.

“Είμαι εξοργισμένος από τα τηλεφωνήματα από ψευδο-δημοσιογράφους που εικάζουν για τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει για τη ζωή του”, δήλωσε συγκεκριμένα στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων.

 

Ποιος είναι ο Μίνο Ραϊόλα

Ο Μίνο Ραϊόλα είναι ένας πανίσχυρος μάνατζερ, ο οποίος εκπροσωπεί μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, όπως είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Είναι μόνιμος κάτοικος Μόντε Κάρλο, ενώ μιλάει άψογα πέντε γλώσσες. Αγγλικά, γαλλικά, ολλανδικά, πορτογαλικά και ιταλικά.

Ο Ραϊόλα ξεκίνησε την αυτοκρατορία του από μία πιτσαρία. Ο πατέρας του είχε ανοίξει το πρώτο εστιατόριο στην Ολλανδία το 1969 για να φτάσει να έχει μέχρι και 25 εστιατόρια, τις δημόσιες σχέσεων των οποίων ανέλαβε ο Μίνο Ραϊόλα.

Του άρεσε να διαπραγματεύεται τα πάντα από μικρή ηλικία, έχοντας σπουδάσει Νομική.

«Δεν είμαι ο βασιλιάς του Ήλιου, όμως όταν παίρνει μεταγραφή ένας ποδοσφαιριστής μου η αγορά με ακολουθεί», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στο παρελθόν ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος αποτελεί “πονοκέφαλο” για τους ιδιοκτήτες των ομάδων που ήθελαν να πάρουν παίκτες του.

«Δεν ψάχνω εγώ τους παίκτες αλλά εκείνοι με βρίσκουν. Ποτέ δεν ζήτησα από κάποιον ποδοσφαιριστή να έρθει και να δουλέψει μαζί μου και ποτέ δεν θα συμβεί. Ο παίκτης είναι εκείνος που μου ζητάει να γίνω ο εκπρόσωπος του. Έπειτα θα πρέπει να υπάρχει η σωστή χημεία για να προχωρήσουμε.

Ο παίκτες βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο για μένα. Θα τους τηλεφωνήσω ή θα με καλέσουν εκείνοι. Θέλω να ξέρω αν είναι καλά στις ομάδες τους αλλά και να παρακολουθώ τις εξελίξεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Προσπαθώ να προβλέπω και να προλαβαίνω τις εξελίξεις. Πρέπει να ξέρω τι θέλουν οι σύλλογοι προτού το γνωστοποιήσουν. Η μεταγραφή είναι δουλειά που απαιτεί πολλούς μήνες προεργασίας. Ο κόσμος βλέπει μόνο την κατάληξη», είχε δηλώσει ο Ραϊόλα, περιγράφοντας τον τρόπο που δουλεύει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις