Site icon NewsIT
23:49 Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2025

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι, εκνευρίστηκε με τις αποφάσεις του Σνάιντερ

Ο Ιταλός έμεινε πλήρως δυσαρεστημένος από την εικόνα του Ελβετού διαιτητή

Cal Sport Media via AP Images

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι, ήταν απογοητευμένος από την επίδοση του α του Ελβετού διαιτητή Σνάιντερ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό για το Champions League.

H Μπαρτσελόνα συνέτριψε τον Ολυμπιακό με 6-1 στη Βαρκελώνη για την 3η αγωνιστική του Champions League, με τον διαιτητή Σνάιντερ να παίζει καθοριστικό ρόλο με τις αποφάσεις του στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Ο Ελβετός ρέφερι έστειλε στα αποδυτήρια άδικα τον Σαντιάγκο Έσε στο 57ο λεπτό και “βοήθησε” τους Καταλανούς να φτάσουν σε μία ευρεία νίκη.

Στη Βαρκελώνη βρέθηκε για το παιχνίδι ο επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι, εκτελώντας χρέη παρατηρητή διαιτησίας.

Ο Ιταλός ήταν δυσαρεστημένος από την εικόνα του Ελβετού διαιτητή Σνάιντερ και πήγε να μιλήσει μαζί του μετά το τέλος του αγώνα, εκφράζοντας τα παράπονά του για τη διαιτησία του.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version