Site icon NewsIT

Μπαρτζώκας: Να διορθώσουμε ό,τι έγινε…

01.11.2012 | 18:40
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη σημασία που έχει για τους “ερυθρόλευκους” το παιχνίδι της Παρασκευής με την Τσεντεβίτα, ενώ αναφέρθηκε στον Τζόι Ντόρσεϊ και στην επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση των πρωταθλητών Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα: «Έχει μεγάλη σπουδαιότητα για εμάς και γιατί ο όμιλος είναι κλειστός, αλλά και γιατί κάναμε λάθος εμφάνιση κι είχαμε κακό αποτέλεσμα κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Πρέπει οπωσδήποτε να διορθώσουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για την Τσεντεβίτσα: «Δεν έχει νίκη, αλλά έχει εμπειρία στον πάγκο λόγω του Μάλκοβιτς. Έχει ποιοτικό ρόστερ και κανείς δεν αμφιβάλλει για αυτό. Έχει, επίσης, καλούς παίκτες. Και στην Κροατία είναι καλοί, εκπροσωπούν το μπάσκετ τους και με διεθνείς. Με το συγκεκριμένο προπονητή μπορούν να κάνουν κάτι καλό. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε σοβαρά το παιχνίδι και να διορθώσουμε αυτό που έγινε με τη Ζαλγκίρις Κάουνας».

Για την απουσία του Τζόι Ντόρσεϊ και ποιος θα τον αντικαταστήσει: «¨Και ο Άντιτς μπορεί να παίξει στο «5» και ο Μαυροειδής θα έχει περισσότερο χρόνο και θα δείξει την αξία του. Θα αλλάξουμε μικρά πράγματα λόγω της μη συμμετοχής του Ντόρσεϊ, ειδικά στην άμυνα και στον πικ εν ρολ».

Για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο Γ’ Όμιλο της Ευρωλίγκας μετά τις δύο ήττες του Ολυμπιακού: «Κάθε πράγμα που κάνουμε καλά ή που δεν κάνουμε καλά μας απασχολεί. Κάναμε δύο καταστροφικά παιχνίδια με Εφές Αναντόλου και Ζαλγκίρις Κάουνας. Το είχα πει και πριν από τη Ζαλγκίρις, πρέπει να έχουμε το ίδιο πάθος και τη θέληση για τη νίκη, αψηφώντας το άγχος του φαβορί που υπάρχει πλέον. Θυμάστε που σας έλεγα για τη Ζαλγκίρις Κάουνας, πως είναι εξαιρετική ομάδα, το είπε και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς πως είναι κλειστός ο όμιλος. Πρέπει να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Τώρα, με την αλλαγή του Ντόρσεϊ, περιμένουμε έναν παίκτη για να αλλάξει η εικόνα μας».

Για τα μεταγραφικά σενάρια: «Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να κάνει καμία αλλαγή στο ρόστερ του. Από το καλοκαίρι, σε συνεργασία με τη διοίκηση, αφήσαμε τη μία θέση ξένου. Έγινε αυτό με τον Ντόρσεϊ κι έτσι πρέπει να πάρουμε ψηλό. Δεν έχουμε καμία βιασύνη και καμία πρεμούρα για να πάρουμε γκαρντ, προέκυψε του Κρίστμας, τον κοιτάξαμε, αλλά δεν κάναμε ποτέ πρόταση. Δεν έχουμε καμία βιασύνη να πάρουμε περιφερειακό, δεν υπάρχει τραυματισμός. Μπορεί να πάρουμε παίκτη στην περιφέρεια το Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο. Μπορεί και να μην πάρουμε ποτέ. Αν προκύψει, ας είναι λόγω αγωνιστικού και όχι από τραυματισμό ή πειθαρχικό. Κοιτάμε μόνο ψηλούς. Υπάρχει μια δεξαμενή παικτών από τα κοψίματα του ΝΒΑ, 9-10 παίκτες. Αυτούς κοιτάμε».

Για την κατάσταση στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Σίγουρα χρειάζεται ηρεμία. Έμεινα άναυδος από τις δηλώσεις και την αντίδραση του Τζόι. Σίγουρα επηρέασε τους παίκτες και τους στεναχώρησε, πιο πολύ για αυτά που είπε εναντίον τους. Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει με κάποιον άλλον παίκτη. Τα παιδιά είναι πνευματικά δυνατά και θα αντιδράσουν σωστά, είμαι σίγουρος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version