Site icon NewsIT
22:07 Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Νέα τραγωδία στην Βραζιλία! Ένας ακόμα νεκρός σε γήπεδο του Μουντιάλ

Ακόμα μία τραγωδία σε γήπεδο της Βραζιλίας. Νεκρός -μετά από πτώση από ύψος 35 μέτρων- έπεσε το Σάββατο το πρωί ένας 22χρονος που εργαζόταν στην κατασκευή γηπέδου που θα φιλοξενήσει αγώνες του Μουντιάλ

ΦΩΤΟ REUTERS.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Το όνομα του Μαρκλέουδο ντε Μέλο Φερέιρα προστέθηκε στη μακάβρια λίστα των ανθρώπων που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών στα γήπεδα όπου θα διεξαχθεί το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 22χρονος έπεσε απ’ τον πρώτο όροφο του σταδίου στην περιοχή Μανάους, που θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα της Αγγλίας κόντρα στην Ιταλία στις 15 Ιουνίου.

Ο υπεύθυνος της εταιρίας που έχει αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου, ανέφερε σε δήλωσή του ότι το θύμα εργαζόταν σε συνεργαζόμενη εταιρεία που θα έφτιαχνε την οροφή του γηπέδου, με αποτέλεσμα να γίνει περαιτέρω έρευνα για τους λόγους που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα.

Διαβάστε ακόμα…

Τραγωδία με 3 νεκρούς στη Βραζιλία! Κατέρρευσε στέγαστρο γηπέδου (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version