Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΝΒΑ: Λέικερς και Κλίπερς ζήτησαν την οριστική διακοπή της σεζόν! “Ενόχληση” με Μπακς

ΝΒΑ: Λέικερς και Κλίπερς ζήτησαν την οριστική διακοπή της σεζόν! “Ενόχληση” με Μπακς
Reuters

Η συνεχιζόμενη αστυνομική βία κατά των Αφροαμερικανών στις ΗΠΑ έφερε την αντίδραση των Μπακς και των υπολοίπων ομάδων που αγωνίζονταν τα χαράματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας). Η έκτακτη σύσκεψη των παικτών όλων των ομάδων στη «φούσκα» δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Εκνευρισμός με τους Μπακς.

Η… ιστορική απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς και των υπολοίπων ομάδων του ΝΒΑ που είχαν αγώνα τα χαράματα της Πέμπτης (27.08.2020 ώρα Ελλάδας) προκάλεσε “σεισμό” στον παγκόσμιο αθλητισμό και την ευρεία σύσκεψη των ομάδων της “μαγικής” Λίγκας.

Click4more: NBA: Οριστική αναβολή σε όλα τα ματς των Play Offs! Σύσκεψη συγκάλεσαν οι παίκτες

Η «φούσκα» του Ορλάντο όμως δεν… έσκασε, αφού –παρά την αγανάκτηση που υπάρχει για την αστυνομική βία κατά των Αφροαμερικανών στις ΗΠΑ- μόνο οι δυο ομάδες του Λος Άντζελες (Λέικερς και Κλίπερς) εμφανίστηκαν σίγουρες για διακοπή του πρωταθλήματος.

Μετά από συζήτηση σχεδόν τριών ωρών, Λέικερς και Κλίπερς ανέφεραν πως πρέπει να διακοπεί οριστικά η σεζόν 2019/20, αποχωρώντας στη συνέχεια από την αίθουσα. Η πλειοψηφία όμως δεν θέλησε να ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη «βόμβα», προτείνοντας την ολοκλήρωση των play offs και πιο ήπιες αντιδράσεις.

Η Ένωση των παικτών ενημέρωσε όσους βρέθηκαν στην συνάντηση και για τις οικονομικές επιπτώσεις όσον αφορά το ενδεχόμενο μη ολοκλήρωσης της σεζόν. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκε επίσης είναι η πιθανότητα του «λοκ άουτ» για την νέα αγωνιστική περίοδο, με την προοπτική να ολοκληρωθεί αυτή που είναι σε εξέλιξη.

Παράλληλα, δεν ήταν και λίγοι παίκτες που εμφανίστηκαν ενοχλημένοι στους Μπακς. Όχι –ΦΥΣΙΚΑ_ για την απόφαση τους να μην αγωνιστούν κόντρα στους Μάτζικ, αλλά γιατί αυτή πάρθηκε χωρίς να έχει ενημερωθεί πριν καμία ομάδα κι έτσι δεν υπήρξε συντονισμένη κίνηση. Ο Τζορτζ Χιλ πήρε… πάνω τουτην ευθύνη και είπε ότι από δική του επιθυμία ξεκίνησαν όλα.

Το ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι αν θα δούμε αγώνες τα επόμενα 24ωρα και το πώς θα κινηθούν από δω και πέρα οι ομάδες του ΝΒΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις