Site icon NewsIT
17:12 | 23.05.25

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τη μητέρα και το γιο του στο Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός για το Final Four της Euroleague

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (ΦΩΤΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Newsit Newsroom

Στην «Etihad Arena» ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 18:00 τη Φενέρμπαχτσε, στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει το «παρών».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην «Etihad Arena» αρκετή ώρα πριν το τζάμπολ του ημιτελικού του Παναθηναϊκού, συνοδευόμενος από τον γιο του, Παύλο και τη μητέρα του, Δέσποινα.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με στόχο να υπερασπιστεί το περσινό του «στέμμα» -στο Βερολίνο- και να κατακτήσει για 8η φορά την κούπα της Euroleague, φτάνοντας έτσι στο πρώτο back-to-back στην ιστορία του.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version