Site icon NewsIT
09:30 Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2025

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στο NBA και οι Μπακς νίκησαν τους Γουίζαρντς 133-120

«Μαγική» πρεμιέρα από τον «Greek freak» στο φετινό ΝΒΑ

ΦΩΤΟ Credit: Michael McLoone-Imagn Images

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μια κυριαρχική εμφάνιση επί των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με 133-120 μέσα στο “Fiserv Forum”, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη σεζόν 2025/26 του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε double-double για τους Μπακς, με 37 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 27 λεπτά. Ο «Greek freak» τελείωσε το ματς με 15/23 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 4/7 βολές και… έδειξε αφιλόξενος κόντρα στον Κρις Μίντλετον, που επέστρεψε στο Μιλγουόκι ως αντίπαλος.

Η άμυνα των Γουίζαρντς δεν είχε τρόπο για να σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε αρκετές εντυπωσιακές φάσεις στο αντίπαλο καλάθι.

Ελάχιστα έπαιξε ο Θανάσης που πάτησε παρκέ για 1.5 λεπτό και δεν πρόλαβε να πετύχει κάποιο καλάθι. Ο Γκάρι Τρεντ μέτρησε 17 πόντους, ενώ ο Τέρνερ, το νέο απόκτημα του Μιλγουόκι είχε 11 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Από την πλευρά των ηττημένων που για άλλη μια σεζόν δεν δείχνουν ικανοί στα playoffs, αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνο για να τους δούμε καλύτερα, πρώτος σκόρερ ήταν το πρώην “ελάφι”, Κρις Μίντλετον με 23 πόντους. Στους 21 πόντους και τα 9 ριμπάουντ σταμάτησε ο Τζορτζ.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version