Site icon NewsIT
12:40 Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ο Μαρινάκης κατέθεσε μήνυση εναντίον της Αγγλικής εφημερίδας, SUN

Αφορμή για τη μήνυση είναι το άρθρο της εφημερίδας Sun, πριν από το ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Εμιρέιτς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αξιώνει αποζημίωση 300.000 λιρών για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως αναφέρει Αγγλικό δημοσίευμα.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η εφημερίδα Sun σε άρθρο της την 1η Οκτωβρίου έκανε εκτενή αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον έφερνε να έχει σχέση και με στήσιμο αγώνων αλλά και τον χαρακτήριζε ως υποκινητή επεισοδίων.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων αντέδρασε, έστειλε επιστολές μέσω των δικηγόρων του στην αγγλική εφημερίδα αλλά η Sun δεν ζήτησε συγγνώμη.

Έτσι, όπως αναφέρει το pressgazette.co.uk, ο ισχυρός άντρας των νταμπλούχων Ελλάδος κατέθεσε μήνυση εναντίον της Sun και ζητάει αποζημίωση 200.000 λιρών για συκοφαντική δυσφήμιση.

Εισβολή Μαρινάκη στα αποδυτήρια καταγγέλλουν οι διαιτητές του τελικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version