Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Μαρκόβσκι με τα..δώρα – Πέρασε απ’την Κρήτη η Ξάνθη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Ξάνθη πανηγύρισε την τρίτη της εκτός έδρας νίκη, ανέβηκε έστω και προσωρινά στην 4η θέση της βαθμολογίας και ξεκίνησε με το… δεξί τη χρονιά. Ο Μαρκόβσκι έφτασε τα 8 τέρματα και ήταν πρωταγωνιστής στην ανατροπή της ομάδας του απέναντι στον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν αλλά δεν πήραν ούτε βαθμό.

Πολύ όμορφο ματς έγινε στο Παγκρήτιο. Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με τον Κατσικοκέρη στο 45′ και πίστεψε ότι θα πάρει το τρίποντο.

Στο δεύτερο μέρος όμως ο Μαρκόβσκι ντύθηκε… Άγιος Βασίλης σκόραρε δύο φορές στο 49′ και στο 76′ χαρίζοντας τη μεγάλη νίκη στην Ξάνθη.

Οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά μέχρι το τέλος ο Βιβιανί τους κράτησε μακριά από την εστία του.

Η Ξάνθη έφτασε στους 24 βαθμούς και προσωρινά τουλάχιστον ανέβηκε στην τέταρτη θέση, Αντίθετα αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα του Εργοτέλη.

Εργοτέλης: Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (63′ Μπέτο), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Γιαλούσης (82′ Χρυσοφάκης), Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης

Ξάνθη: Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Πόι, Μαρκόβσκι, Μαρσελίνιο (85′ Βλαχοδήμος), Βασιλακάκης, Νταρμπιον (61′ Σουάνης), Στάσιακ, Βάλλας, Ντάνι (62′ Σταθάκης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε