Site icon NewsIT

Ο Στεφ Κάρι τραυματίστηκε – Αγωνία για τα αποτελέσματα της μαγνητικής στους Γουόριορς

17.03.2022 | 10:33
Ο Στεφ Κάρι τραυματίστηκε – Αγωνία για τα αποτελέσματα της μαγνητικής στους Γουόριορς

Mar 16, 2022; San Francisco, California, USA; Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) saves the ball from going out of bounds against the Boston Celtics in the second quarter at the Chase Center. Mandatory Credit: Cary Edmondson-USA TODAY Sports

Ο Στεφ Κάρι τραυματίστηκε στο πόδι, στο ματς των Γουόριορς με τους Σέλτικς και οι “πολεμιστές” περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς!

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ηττήθηκαν εντός έδρας από τους Μπόστον Σέλτικς (88-100), όμως η προσοχή των “πολεμιστών” στράφηκε στον τραυματισμό του Στεφ Κάρι.

Σε μια διεκδίκηση της μπάλας στη δεύτερη περίοδο, ο Στεφ Κάρι τραυματίστηκε στο πόδι (σε διεκδίκηση της μπάλας έπεσε στο πόδι του ο Μάρκους Σμαρτ) και έφυγε για τα αποδυτήρια κουτσαίνοντας. Ο ηγέτης των Γουόριορς θα υποβληθεί σε μαγνητική, με σκοπό να φανεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει πάθει και το πόσο θα παραμείνει εκτός δράσης.

Stephen Curry Heads Straight to Locker Room after an Apparent Leg Injury 👀

Να αναφέρουμε ότι ο προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ “τρελάθηκε”, βλέποντας τον Κάρι να μην μπορεί να συνεχίσει και τα… έβαλε με τον Μάρκους Σμαρτ, έχοντας μαζί του ένα έντονο διάλογο στο παρκέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version