Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Απογοήτευση μετά τον πικρό αποκλεισμό στη Βουλγαρία

Ολυμπιακός: Απογοήτευση μετά τον πικρό αποκλεισμό στη Βουλγαρία
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε ένα τεράστιο σοκ, με τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς, στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Βαρύ το κλίμα στους “ερυθρόλευκους”.

Η πορεία του στην Ευρώπη “υποβιβάστηκε”. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του στην έδρα της Λουντογκόρετς -σε 90λεπτο, παράταση και πέναλτι- και γνώρισε τον αποκλεισμό στον 3ο γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός έμεινε έτσι… έξω από το δρόμο των “αστεριών” και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του προσπάθεια στα πλέι οφ του Europa League, κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβα. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα στην Σλοβακία.

Ο Ολυμπιακός “πλήρωσε” τα αμυντικά του λάθη, την αποβολή του Μπα στο 87′, αλλά και τις διαιτητικές… παραφωνίες που συνάντησε. Η έλλειψη καθαρού μυαλού (σε αγωνιστικό χώρο αλλά και… πάγκο) αλλά και ρυθμού, έπαιξαν επίσης καθοριστικό ρόλο.

Click4more: Τέλος το Champions League για τους Πειραιώτες

Το 4-1 στα πέναλτι βρήκε τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς με κατεβασμένα κεφάλια. Κανείς τους δεν είχε όρεξη για κουβέντες. Στα “ερυθρόλευκα” αποδυτήρια του «Χουβεφάρμα Αρένα» του Ράζγκραντ δεν ακούστηκαν πολλά λόγια. Την ίδια στιγμή, οι Ματιέ Βαλμπουενά και Αχμέντ Χασάν ήταν απαρηγόρητοι, αφού απέτυχαν να ευστοχήσουν στις δικές τους εκτελέσεις πέναλτι.

Θυμίζουμε ότι τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός γνώρισε τον αποκλεισμό σε προκριματικά για το Champions League / Europa League ήταν το 2016 από την Χάποελ Μπερ Σεβά. Έκτοτε ακολούθησαν δέκα σερί προκρίσεις! Παράλληλα, στη Βουλγαρία “έσπασε” και το απόλυτο του Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος είχε 7×7.

Η αποτυχία στα προκριματικά του Champions League είναι κάτι που οι “ερυθρόλευκοι” θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν γρήγορα, κάτι άλλωστε που επισήμανε και στις δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Click4more: «Κίνδυνος» και για την 20η θέση για την Ελλάδα στη βαθμολογία UEFA

“Πήραμε σημαντικό μάθημα, πρέπει να είμαστε πιο καλοί, πιο δραστήριοι, πιο συγκεντρωμένοι, ειδικά όταν πρέπει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να πάρουμε και αξίζει να το πάρουμε» τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος μετά τον αποκλεισμό των Πειραιωτών:

«Πρέπει να αντιδράσουμε απ’ την αυριανή προπόνηση. Χάσαμε ένα μεγάλο στόχο μας, έχουμε μπροστά μας έναν νέο στόχο. Είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα, μας παρέχονται όλες οι συνθήκες. Πρέπει να δείξουμε πνεύμα, το έχουμε δείξει και στο παρελθόν. Πρέπει να αντιδράσουμε, να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις