Site icon NewsIT
07:03 Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Ολυμπιακός: Άτιμο αυτοκόλλητο! Πρίντεζης… όπως Χάκετ

Ο Γιώργος Πρίντεζης τραυματίστηκε στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στο Κάουνας και αποχώρησε από το παρκέ υποβασταζόμενος.

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σε μια προσπάθεια του Πρίντεζη να μπει προς το αντίπαλο καλάθι κατά την τελευταία περίοδο, το πόδι του άσου των “ερυθρόλευκων” “κόλλησε” στο αυτοκόλλητο που υπάρχει στο σημείο των βολών, κάτι που τον έκανε να σωριαστεί.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού έδειξε να πονάει υπερβολικά, πιάνοντας το γόνατο του. Ο διεθνής παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική μετά την επιστροφή των “ερυθρόλευκων” στη Θεσσαλονίκη (υπάρχει το ματς με τον ΠΑΟΚ για την Stoiximan.gr Basket League).

Άξιο αναφοράς, πως στον προηγούμενο ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού με την Ούνιξ Καζάν τραυματίστηκε ο Ντάνιελ Χάκετ, βγαίνοντας νοκ-άουτ σε αντίστοιχη φάση με… αυτοκόλλητο.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version