Site icon NewsIT
18:47 | 16.12.09

Ώρα πρόκρισης

Ώρα πρόκρισης
Newsit Newsroom

Ο αγώνας κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου στο ΟΑΚΑ θα κρίνει την πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι πράσινοι μπορούν να προκριθούν ακόμη κι αν χάσουν με 1-0, όμως αυτό το σενάριο δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται ο Νιόπλιας. Ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει στο Βουκουρέστι την Ντιναμό και το ίδιο θέλει να κάνει και σήμερα στις 20.00 στο ΟΑΚΑ.

Ο Νιόπλιας που θα κάνει το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο αναμένεται να παρατάξει τους Τζόρβα, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Σπυρόπουλο, Καραγκούνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλο, Νίνη, Σισέ.

Νιόπλιας: Θέλω νικητές

Οι Ρουμάνοι είναι αναγκασμένοι να ανοιχτούν για να κυνηγήσουν 2 γκολ και αυτό σημαίνει ό,τι ο Παναθηναϊκός θα έχει χώρους από την αρχή του παιχνιδιού. Ο Κάρλερ Τάρναρ θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Ντόλχα, Μολινέρο, Μότσι, Ταμάς, Πούλχακ, Εντόι, Κονέ, Τόρζε, Μπόστινα, Νικουλάε, Κριστέα.   

Τάλναρ: Πιστεύουμε στην πρόκριση

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κέβιν Μπλομ.

Κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδουν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των πρασίνων για τον Εντμίλσον. Αναφέρουν ό,τι ακόμη δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για το αν η ομάδα θα ενισχυθεί τον Γενάρη.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version