Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Όταν ο Σάντος συγκλόνισε τους Έλληνες! (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Κέρδισε την αγάπη μας, με τις επιτυχίες που οδήγησε την Εθνική μας, αλλά ο σεβασμός προς το πρόσωπο του ήρθε από τις δηλώσεις του. Ο Φερνάντο Σάντος απέδειξε για μια ακόμη φορά πως έχει την Ελλάδα στην καρδιά του.

Λίγα λεπτά μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στον τελικό του Euro 2016, ο Σάντος θυμήθηκε τους Έλληνες, τονίζοντας ότι οι σκέψεις του είναι και σε αυτούς.

Οι δηλώσεις αυτές μας φέρνουν στο νου και κάποιες άλλες, που είχε κάνει στο παρελθόν και μας είχε πείσει πως.. στην καρδιά είναι Έλληνας! Αναφερόμαστε στη η συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει στο Euro 2012, μετά την πρόκριση της Γαλανόλευκης στα προημιτελικά κι ενόψει του αγώνα με τη Γερμανία.

Τότε, ένας Βρετανός δημοσιογράφος είχε συσχετίσει το ματς κόντρα στα “πάντσερ”, με τη Μέρκελ και τα δάνεια της Ελλάδας, ρωτώντας τον αν εμπνέει τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του, η δύσκολη κατάσταση στην χώρα.

Ο Φερνάντο Σάντος απάντησε αφοπλιστικά στην -εκτός αθλητισμού- προκλητική ερώτηση, μπαίνοντας για πάντα στις καρδιές μας. “Μας εμπνέει η ιστορία της Ελλάδας. Αυτό εμένα με εμπνέει πάρα πολύ. Ο ελληνικός λαός είναι περήφανος για την ιστορία που κουβαλάει και όλοι οφείλουν να τον σέβονται. Από εκεί άλλωστε ξεκίνησε η δημοκρατία και τόσες άλλες αρχές. Είναι δύσκολο οποιοσδήποτε να μας κάνει μαθήματα”, είχε πει.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε