Site icon NewsIT
20:19 Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Παίζει γερά για την άνοδο ο Αρης

Σε τροχιά ανόδου παρέμεινε ο Αρης μετά και τη νέα του νίκη επί της Θύελλας Φιλώτα (εκτός έδρας) με 2-0 για την 26η αγωνιστική της Football League. Mε αυτή τη νίκη οι “κίτρινοι” έκαναν το 6x6 από την ημέρα που επέστρεψε στη θέση του προπονητή, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Είναι ισόβαθμοι με την Καβάλα έχουν απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή, όπου βρίσκεται ο Πανσερραϊκός.

Μόλις στο 16’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Καπνίδη κι αυτός με ωραίο σουτ στο «Γ» έγραψε το 0-1 και στο 33′ “κλείδωσαν” τη νίκη με τον Ν’ Λουντούλου.

Θύελλα Φιλώτα (Παπανώτας):
 Στεργιάκης, Κόλα, Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης (46΄ Ανδρεάδης), Μουρατίδης, Σιδηρόπουλος Χ. (61΄ Βλαδίκας), Θεοδουλίδης, Ζαρογιάννης (78΄ Καραπέτρος), Μαρκόπουλος. 

Άρης (Καλαϊτζίδης): 
Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι (73΄ Νάκας), Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (83΄ Κωνσταντινίδης), Σουνάς, Σανιά (86΄ Φερνάντες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version