Γνωστοί θα γίνουν το μεσημέρι οι αντίπαλοι των τριών ελληνικών ομάδων στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και του Conference League
Η ευρωπαϊκή σεζόν για τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Άρη ξεκινάει από σήμερα (18/6/2025), με τις τρεις ελληνικές ομάδες να μαθαίνουν το μεσημέρι τους αντιπάλους τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και του Conference League.
Ο Παναθηναϊκός θα είναι η πρώτη ομάδα που θα μάθει αντίπαλο στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση, με τους «πράσινους» να γνωρίζουν εδώ και καιρό τους πιθανούς αντιπάλους τους, οι οποίοι είναι οι Ρέιντζερς (Σκωτία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) και Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία).
Κληρώνει για ΑΕΚ και Άρη
Στις 15:00 θα μπουν στην κληρωτίδα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League η ΑΕΚ και ο Άρης.
Η Ένωση θα κληρωθεί με μια από τις παρακάτω ομάδες και θα μονομαχήσει μαζί τους στις 24 Ιουλίου το πρώτο ματς και μια εβδομάδα μετά στη ρεβάνς.
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ
Ολεξάντρια
Πάκσι – Κλουζ
Λέφσκι Σόφιας – Χάποελ Μπερ Σεβά
Ζίρα
Ουράρτου – Νέμαν Γκρόντνο
Οι πιθανοί αντίπαλοι του Άρη
Σουτιέσκα Νίκσιτς – Ντιναμό Μπρεστ (νικητής)
Τορπέντο Κουτάισι – Ορντάμπασι (νικητής)
Τσέρνο Μόρε
Αράζ