Site icon NewsIT
16:02 Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Κώτσιρας πριν το τριήμερο ρεπό των «πρασίνων»

Πλήθος απουσιών στο Κορωπί εξαιτίας των υποχρεώσεων των διεθνών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού

Ο Κώτσιρας σε προπόνηση του Παναθηναϊκού (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός έκανε την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας στο Κορωπί, αφού ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του, στο πλαίσιο και της διακοπής για τις εθνικές ομάδες.

Απουσία και των διεθνών του Παναθηναϊκού, ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” για έξτρα ξεκούραση, ενώ είδε στην τελευταία προπόνηση τον Γιάννη Κώτσιρα να ξεκινάει ατομικό πρόγραμμα. Ο Έλληνας μπακ ολοκλήρωσε τη θεραπεία του και πλέον αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς, ώστε να επανέλθει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Σιώπης, Τσέριν, Ίνγκασον, Λαφόν, Πελίστρι, Ντραγκόφσκι, Σφιντέρσκι, Μπρέγκου, Φικάι. Θεραπεία ακολούθησε ο Κυριακόπουλος, ατομικό έκαναν οι Ντέσερς, Καλάμπρια, Σάντσες και Κώτσιρας.

Η επόμενη προπόνηση του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version