Site icon NewsIT
18:55 | 26.08.21

Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος ενημέρωσε τον προπονητή της Ιντεπεντιέντε για τους «πράσινους»

epa06700052 Edyairth Ortega (L) of Atlas vies for the ball with Sebastian Palacios (R) of Pachuca during the Clausura Tournament soccer match between Atlas and Pachuca at the Hidalgo Stadium in Pachuca, Mexico, 28 April 2018. EPA/DAVID MARTINEZ PELCASTRE

Newsit Newsroom

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος αποτελεί “στόχο” της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία φέρεται να ολοκληρώνει τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Αργεντινού εξτρέμ.

Σύμφωνα με το ESPN της Αργεντινής μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε και τον προπονητή του στην Ιντεπεντιέντε, ότι θέλει να πάρει μετεγγραφή στους “πράσινους” και περιμένει τις εξελίξεις για να ταξιδέψει για την Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός από τηυν πλευρά του, εμφανίζεται να έχει φθάσει σε συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα του, αλλά απομένει το “OK” της Πατσούκα, η οποία έχει επίσης δικαιώματα του Παλάσιος.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version