Site icon NewsIT
21:14 | 11.05.25

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Ένταση ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ / EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Newsit Newsroom

Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ πριν οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Τούμπα για την 6η και τελευταία αγωνιστική της Super League, με το παιχνίδι να έχει ένταση στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με πρωταγωνιστές τους Βίντα, Λαμέλα και Κεντζιόρα.

Με τον ΠΑΟΚ να σκοράρει λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και να παίρνει το προβάδισμα με 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ, το ματς πήρε “φωτιά” και αυτή δεν… έσβησε ούτε με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή.

Κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια, ο Λαμέλα με τον Κεντζιόρα είχαν μία έντονη αντιπαράθεση και με τον Βίντα να μπαίνει στον καυγά, έγινε ένα κουβάρι με τους παίκτες και τους πάγκους των δύο ομάδων. Τελικά επικράτησαν όμως οι ψυχραιμότεροι και οι σύρραξη ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι περισσότερο.

Ο αγώνας της Τούμπας θα κρίνει την 3η θέση στα πλέι οφ της Super League.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version