Site icon NewsIT
13:30 Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΟΚ: Ο τριπλός “πονοκέφαλος” του Στέφενς

Αμφίβολοι για την ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ηρακλή είναι οι Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης και Τζιόλης που δεν μπόρεσαν να προπονηθούν την Δευτέρα.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συγκεκριμένα ο Κώστας Κατσουράνης  εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είχε ενοχλήσεις στο ισχίο και ο Αλέξανδρος Τζιόλης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Η κατάσταση και των τριών θα επανεκτιμηθεί αύριο όταν και θα γίνει γνωστό αν θα συμπεριληφθούν  στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή, στο πλαίσιο των “16” του κυπέλλου.

Κατά τ’ άλλα το πρόγραμμα της Δευτέρας περιείχε ασκήσεις συντήρησης της φυσικής κατάστασης και ασκήσεις τακτικής με τους ποδοσφαιριστές μετά το ζέσταμα να χωρίζονται σε τρεις ομάδες και να αγωνίζονται σε μίνι τουρνουά, σε διπλό στο μισό γήπεδο με συγκεκριμένους περιορισμούς στις επαφές.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις αποθεραπείας και ενδυνάμωσης κορμού, υπό την επίβλεψη του γυμναστή.

Σε αναζήτηση φορ και τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ

“Στάση” στην Πλατεία! Ο Πανιώνιος έστειλε στο -11 τον ΠΑΟΚ

Στέφενς: Πήραμε δύο ποιοτικούς παίκτες

ΠΑΟΚ: Στην αποστολή ο Μάρτενς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version