Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ στη Δανία για το Conference League, στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη.
Ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Άρη στη Δανία. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Χέρνινγκ.
Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άαδα έμειναν στο ξενοδοχείο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι μαζί με το τεχνικό τιμ πήγαν στο γήπεδο και σήκωσαν μανίκια ενόψει Άρη.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από διάφορα παιχνίδια και ασκήσεις.
Ο ΠΑΟΚ πετάει για Θεσσαλονίκη και το Σάββατο (19.02) θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.