Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Άρης – Λάρισα 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Δεύτερη “κίτρινη” νίκη μέσα σε αποθέωση!

Άρης – Λάρισα 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Δεύτερη “κίτρινη” νίκη μέσα σε αποθέωση!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μπροστά στους οπαδούς του, ο Άρης ήταν καλύτερος από την ΑΕΛ και παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει ένα γκολ, με μία επιθετική “καταιγίδα” από το 70′ μέχρι το 75′, πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, μέσα σε δύο αγώνες.

Άρης και ΑΕΛ ξεκίνησαν με νίκη το φετινό πρωτάθλημα και έδειξαν στο Καυταντζόγλειο, ότι πρόκειται για δύο “σκληρές” ομάδες, με τον Άρη όμως να έχει πολλές λύσεις στην επίθεση. Κάπως έτσι κατάφερε τελικά να πάρει και τη νίκη με 2-0, κάνοντας το απόλυτο στη Superleague.

Ο Γιουνές “προειδοποίησε” αρχικά με μία κεφαλιά στο δοκάρι και στην αμέσως επόμενη φάση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον… ώμο, για να βάλει “φωτιά” στο γήπεδο, όπου οι οπαδοί είχαν δημιουργήσει τρομερή ατμόσφαιρα.

Το 2-0 που “σφράγισε” τη νίκη για την ομάδα του Ερέρα, πέτυχε τρία λεπτά αργότερα ο Ντιγκινί, με ωραία προβολή, για το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα, μετά από δύο αγώνες στη σεζόν.

Παρακολουθήστε LIVE το Άρης – Λάρισα από το Newsit.gr

 


Στην πρώτη αγωνιστική της Superleague, ο Άρης Θεσσαλονίκης πέρασε θριαμβευτικά από τη Λαμία, επικρατώντας με 0-3, χάρη σε γκολ των Ντιγκινί, Γκαρσία και Γκάμα, ενώ η ΑΕΛ νίκησε τον Απόλλωνα στη Σμύρνη, με 0-1 και σκόρερ τον Ντέλετιτς.

Χωρίς Σιώπη και Μαρτίνες ο Άρης, αφού ο Ερέρα αποφάσισε ότι οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές δεν είναι ακόμη έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις