Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Εκτός Κυπέλλου! Η Γουέστ Μπρομ έκλεισε το “σπίτι” της Λίβερπουλ

Λίβερπουλ

Για μια ακόμα χρονιά, η Λίβερπουλ έμεινε εκτός διεκδίκησης τίτλων στο Νησί. Οι «ρεντς» ηττήθηκαν μέσα στο «Άνφιλντ» από την Γουεστ Μπρον με 3-2 και μετά τον αποκλεισμό τους από το Λιγκ Καπ και την σίγουρη απώλεια του πρωταθλήματος, έμειναν και εκτός Κυπέλλου Αγγλίας.

Η άμυνα της Λίβερπουλ ήταν για μια ακόμα φορά παράδειγμα… προς αποφυγή. Οι «ρεντς» ηττήθηκαν μέσα στο «Άνφιλντ» με 3-2 από την Γουέστ Μπρομ, αποκλείστηκαν από το Κύπελλο Αγγλίας και έμειναν και πάλι εκτός τίτλων στο Νησί!

Η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ μόλις  στο 5’ με τον Φιρμίνο, αλλά γνώρισε την ισοφάριση δο λεπτά αργότερα από το τέρμα του Ροντρίγκες. Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα (1-2) στην Γουέστ Μπρομ στο 11.

Στο 19’ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πάλι με κεφαλιά του Ντόουσον, αλλά το VAR «έσβησε» το συγκεκριμένο τέρμα, καθώς ο Μπάρι ήταν μπροστά στον Μινιολέ και σωστά συνελήφθη σε θέση οφσάιντ.

Το VAR.. πρωταγωνίστησε και στη φάση του 22’, αφού έδωσε στη Λίβερπουλ πέναλτι, το οποίο όμως ο Φιρμίνιο δεν κατάφερε να στείλει στα δίχτυα, αφού έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο φιλοξενούμενοι πάντως έκαναν το 1-3 στο 45’ με ένα αυτογκόλ του Ματίπ. Η Λίβερπουλ τα έδωσε όλα στην επανάληψη για να φέρει το ματς… τούμπα, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει (2-3) με τον Σαλάχ στο 78’.

Τα αποτελέσματα της φάσης των 32

Παρασκευή (26/01)

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Ρέντινγκ 3-1
Γέοβιλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4

Σάββατο (27/01)

Πίτερμπρο – Λέστερ 1-5
Χάντερσφιλντ – Μπέρμιγχαμ 1-1
Νοτς Κάουντι – Σουόνσι 1-1
Μίλτον Κέινς Ντονς – Κόβεντρι 0-1

Μίλγουολ – Ρότσντεϊλ 2-2
Σαουθάμπτον – Γουότφορντ 1-0
Μίντλεσμπρο – Μπράιτον 0-1
Γουίγκαν – Γουέστ Χαμ 2-0
Χαλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Πρέστον 1-0
Νιούπορτ – Τότεναμ 1-1
Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ 2-3

Κυριακή (28/01)

Τσέλσι – Νιούκαστλ (15:30)
Κάρντιφ – Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις