Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Κύμα” συμπαράστασης στον Χένρικσεν! Στο πλευρό του κι ο Μικάελσεν [pics]

Χένρικσεν
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τα τραγικά νέα για την υγεία του Ρενέ Χένρικσεν έχουν επηρεάσει τους πάντες στον Παναθηναϊκό, με τον συμπατριώτη του και άλλοτε συμπαίκτη του στο Τριφύλλι, Γιαν Μικάελσεν να δείχνει κι αυτός τη συμπαράστασή του. “Χαμός” στα social media από φίλους του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό στο ποδόσφαιρο, όμως τα αγωνιστικά προβλήματα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα μεταξύ των οπαδών, εξαιτίας ενός πολύ πιο δυσάρεστου νέου.

Ο Ρενέ Χένρικσεν ανακοίνωσε μέσα στην ημέρα, ότι πάσχει από μία πολύ σπάνια και ανίατη μορφή καρκίνου, γεγονός που έχει συγκλονίσει τους φίλους του Τριφυλλιού, αλλά και όλους τους φιλάθλους στην Ελλάδα, αφού ο παλαίμαχος Δανός ποδοσφαιριστής, ήταν αγαπητός στην πλειοψηφία του κόσμου.

Στα social media έχει ήδη δημιουργηθεί μάλιστα ένα “κύμα” συμπαράστασης προς τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, με απλό κόσμο, αλλά και πρώην συμπαίκτες του, να δείχνουν με αναρτήσεις τη συμπαράστασή τους στον Χένρικσεν.

Μεταξύ αυτών και ο συμπατριώτης του και άλλοτε συμπαίκτης του στους “πράσινους”, Γιαν Μικάελσεν, ο οποίος και ανέβασε κοινή τους φωτογραφία στο Facebook, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και την κούπα του πρωταθλήματος που κατέκτησαν το 2004. Η φωτογραφία όπως είναι λογικό έχει γεμίσει με σχόλια φίλων του Τριφυλλιού, που εύχονται τα καλύτερα στον αγαπημένο λίμπερο της “πράσινης” κερκίδας.

Η ανάρτηση του Μικάελσεν για τον Χένρικσεν

Τα “μηνύματα” στα Social Media

https://twitter.com/Carpe_Diem_KDS/status/991635829071151106

https://twitter.com/antypas_vagelis/status/991623959031484416

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις