Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Δούλεψαν στην τακτική ενόψει ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Δούλεψαν στην τακτική ενόψει ΑΕΚ

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, στο κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν τη δουλειά για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλεύει σήμερα (8/5) στον τομέα της τακτικής.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί αύριο το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

Με προσήλωση και αφοσίωση στη δουλειά του, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου προετοιμάζεται για έναν ακόμα τελικό τη φετινή σεζόν, τον τελευταίο σταθμού του μαραθωνίου που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο.

Οι προπονήσεις της εβδομάδας του τελικού είναι αφιερωμένες στον τομέα της τακτικής. Έτσι και την Τετάρτη (08.05) ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδειξαν στους ποδοσφαιριστές του τι θέλουν από αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Το ιατρικό δελτίο περιλαμβάνει μόνο τα ονόματα των Βιεϊρίνια , Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο , με το υπόλοιπο γκρουπ να συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας χωρίς προβλήματα.

Την Πέμπτη (09.05) η ομάδα θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις