Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Superleague: Τα… βλέμματα σε ΟΑΚΑ και Λάρισα

Superleague: Τα… βλέμματα σε ΟΑΚΑ και Λάρισα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το πρόγραμμα της Κυριακής «κρύβει» 4 αναμετρήσεις για τη Superleague. Τα Παναθηναϊκός – Ατρόμητος και ΑΕΛ – ΑΕΚ τραβούν το ενδιαφέρον…

Το ματς της ημέρας –αλλά και της 14ης αγωνιστικής της Superleague– θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την πρώτη απογοητευτική εμφάνιση στο πρωτάθλημα και την ήττα με 3-1 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, ενώ ο Ατρόμητος θέλει τους βαθμούς για να παραμείνει στην δεύτερη προνομιούχο θέση και να διατηρήσει τις ελπίδες του για την υπέρβαση.

Η ΑΕΚ που μετά τον αποκλεισμό στο Champions League στρέφει το ενδιαφέρον της στη Superleague, αλλά έχει δύσκολη έξοδο στην έδρας της ΑΕΛ.

Έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά την θριαμβευτική πρόκριση επί της Μίλαν, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Λαμία και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα, να προσθέσει τρεις βαθμούς στην συγκομιδή του, παραμένοντας στο «κυνήγι» του ΠΑΟΚ.

Στο ματς που ανοίγει το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα της Superleague, ο Απόλλων Σμύρνης θα προσπαθήσει να κάνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενος τη Ξάνθη, που τις τελευταίες 4 αγωνιστικές έχει ξεχάσει το τι σημαίνει να κερδίζει…

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Superleague

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 3-1
Αρης-Παναιτωλικός 1-2
Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 2-1

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου
16:00 Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη ΕΡΤ 1
17:15 ΑΕΛ-ΑΕΚ Novasports 2HD
19:00 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος ΕΡΤ 1
19:30 Ολυμπιακός-Λαμία Novasports 1HD

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου
19:30 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ NOVA

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις