Site icon NewsIT

Πολ Πογκμπά: Δεν ανανεώνει με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιστρέφει στην Γιουβέντους

31.10.2021 | 14:00
Πολ Πογκμπά: Δεν ανανεώνει με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιστρέφει στην Γιουβέντους

Soccer Football - Premier League - Leicester City v Manchester United - King Power Stadium, Leicester, Britain - October 16, 2021 Manchester United's Paul Pogba Action Images via Reuters/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Το… μέλλον του Πολ Πογκμπά φαίνεται πως βρίσκεται μακρυά από το Μάντσεστερ. Πρώτος πιθανός σταθμός, η -πρώην- Γιουβέντους, ενώ στο “κάδρο” βρίσκεται και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το SportItalia, ο Πολ Πογκμπά δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα έχει πάρει την απόφασή ν΄ αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» και να επιστρέψει στην Γιουβέντους.

Όπως μάλιστα επισημαίνει το ρεπορτάζ του SportIgtalia, ο ατζέντης του έμπειρου αμυντικού μέσου, Μίνο Ραϊόλα, έχει ήδη ενημερώσει την πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόφαση του πελάτη του, να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του (ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι) κι έτσι να υπογράψει ως ελεύθερος στην «βέκια σινιόρα».

Δεύτερη επιλογή για τον Πογκμπά παραμένει η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ -σύμφωνα με το ίδιο πάντα ρεπορτάζ- η περίπτωση της Παρί δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version