Η Μάντεστερ Σίτι και η Γιουβέντους ήταν αυτές που “χαμογέλασαν”. Οι “πολίτες” νίκησαν 3-1 την Έβερτον και θα παίξουν στον τελικό του League Cup με την Λίβερπουλ, στο “Γουέμπλεϊ”. Η “Κυρία” επικράτησε 3-0 της Ιντερ στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Ιtalia. Πέρασε στους "4" η "Μπάρτσα" αποκλείστηκε η Ατλέτικο!
Η Σίτι με τα γκολ των Φερναντίνιο (24′), Ντε Μπράινε (70′) και Αγκουέρο (76′) ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 , καθώς η Εβερτον είχε προηγηθεί στο 18′ με τον Μπάρκλεϊ.
Για τη νίκη της Γιουβέντους στο Τορίνο σκόραραν οι Άλβαρο Μοράτα, στο 36′ (πεν.) και στο 63′ και ο Πάουλο Ντιμπάλα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 83′.
Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας προκρίθηκε η Μπαρτσελόνα που νίκησε 3-1 την Μπιλμπάο με γκολ των Λουίς Σουάρες (53′), Πικέ (81′), Νεϊμάρ (91′), ενώ είχαν προηγηθεί οι φιλοξενούμενοι στο 12′ με τον Ινιάκι Γουίλιαμς.
Αποκλείστηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ηττήθηκε 3-2 από τη Θέλτα.
Η Παρί Σ.Ζ. προκρίθηκρ στον τελικό του Λιγκ Καπ, καθώς νίκησε 2-0 την Τουλούζ στο «Παρκ Ντε Πρενς» και θα αντιμετωπίσει τη Λιλ.