Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Euro 2016: Στους “16” η Αγγλία, περιμένει η Σλοβακία

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Κουτσά, στραβά… η Αγγλία βρέθηκε στους “16” του Euro 2016. Η ισοπαλία (0-0) στο ματς με τη Σλοβακία της έδωσε τη δεύτερη θέση και την πρόκριση.

Σε γενικές γραμμές οι Αγγλοι ήταν καλύτεροι και οι Σλοβάκοι περιμένουν να δουν αν θα είναι μεταξύ των καλύτερων τρίτων και καταφέρουν να προκριθούν και αυτοί στους “16”.

Ο Τζέιμι Βάρντι που ήταν βασικός απείλησε στο 5′, ενώ στο 17′ σούταρε με το δεξί και ο Μάτους Κοζάτσικ απέκρουσε, όπως έπραξε και στο 32′ στο σουτ Άνταμ Λαλάνα στην κίνηση μέσα από την περιοχή. Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο…

Οι Σλοβάκοι… φάνηκαν στο 53′, όταν ο Μακ (που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι) έφτασε κοντά στο γκολ έπειτα από λάθος γύρισμα του Κρις Σμόλινγκ. Ομως έσωσε ο Χαρτ.

Στο 53′ και ο Κοζάτσικ απέκρουσε το πλασέ του Κλάιν και δύο λεπτά μετά ο Χαρτ μάζεψε την μπάλα στο πλασέ του Βάις.

Ο Ντέλε Άλι στο 61′ (ένα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα) πλάσαρε ωραία , αλλά έδιωξε ο Σκρτελ οριακά! Οι Αγγλοι ήθελαν περισσότερο το γκολ από τους Σλοβάκους ως το τέλος και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Κοζάτσικ, Πεκάρικ, Σκρτελ, Ντουρίτσα, Χουμπότσαν, Πετσόβσκι (67′ Γκιόμπερ), Κούτσκα, Χάμσικ, Μακ, Βάις (78′ Σκρίνιαρ), Ντούντα (57′ Σβέντο).
ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Κλάιν, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Μπέρτραντ, Ντάιερ, Χέντερσον, Γουίλσιρ (56′ Ρούνεϊ), Λαλάνα (60′ Ντέλε Άλι), Στάριτζ (76′ Κέιν), Βάρντι.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε